За първи път в България и ексклузивно в Пловдив на 13 май събота гостуват диджеите от популярният лейбъл Movement Recordings (Муувмънт Рекордингс). След изключително мащабното откриване на новата зона за културни събития под тепетата Plovdiv Stage Park (Пловдив Стейдж Парк) се очертава тя да бъде наситена и с разнообразна музикална програма, която ще включи турнето на гръцките артисти. В момента на върха на повечето световни класации за електронна хаус и техно музика, лейбълът ще представи на пловдивска сцена някои от водещите им имена. За първото издание на 13 май гостуват Tash (Таш), Jorgio Kioris (Джоржо Киорис), Meeho (Мехо) и Atak (Атак).

 

Концепцията на организаторите от Творчески Комплекс Инкубатор залага на цялостно музикално преживяване в един дълъг уикенд, започващ още от петък вечерта на 12 май с подгряващо meet & greet (мийт енд грийт) парти, на което феновете ще имат възможност да се запознаят и общуват отблизо с артистите. Неформалното събитие ще бъде подкрепено от двама изявени български диджеи и продуценти – Toppy (Топи) и Borra (Бора). Съботния следобед на 13 май е определен за хедлайнерите от гръцкия лейбъл. Партито на открито ще започне още в 16ч. на новата локация Plovdiv Stage Park (Пловдив Стейдж Парк) и ще продължи до вечерта, като плавно ще премине към класическата клубна сцена. След 23ч. всички участници заедно ще превземат творческият квартал Капана, където музиката ще звучи до малките часове на нощта в Club VOID (Клуб Войд).

 

Movement Recordings (Муувмънт Рекордингс) е основан през 2008 година в Солун, и понастоящем е един от най-иновативните лейбъли за електронна музика на Балканите. Техните турнета често включват гости от ранга на Hernan Cattaneo (Eрнан Катаньо), Jerome Isma-Ae (Джером Исма), Guy Mantzur (Гай Мансур), D-Nox & Beckers (Ди-нокс и Бекерс) а изданията им към момента наброяват над 250. Организаторите на събитието Творчески Комплекс Инкубатор дават силна заявка за популяризирането на електронната музика в Пловдив и представят града на тепетата като гореща точка за събития от световен мащаб през летния сезон.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…