"След седмица ще бъдем отново в Пловдив",  каза Йонас от Katatonia в специално изявление към феновете. Обръщението му е отправено и към фенове от Гърция, Румъния, Македония, Хърватска, Холандия, които тръгват към Пловдив, защото това ще е единственият концерт на Katatonia за 2021-ва година и един от малкото метъл концерти въобще.

В интервю за радио Варна, Katatonia споделят „Очакваме да е по-специално преживяване, както за нас, така и за публиката. Подготвили сме песни, които никога не сме изпълнявали на живо. Ще се върнем към по-старите албуми на KATATONIA. И, разбира се, ще изпълним и неща от City Burials”.

Очаква ни историческо шоу, което ще се проведе на при спазване на всички протиовоепидемични мерки и при 50 % заетост на Античен театър, но със 100 % звук, светлина и емоция, съобщават организаторите на събитието.

Поради намалената бройка на публиката и големия интерес към концерта от чужбина, ви съветваме да си осигурите билети по-рано.

https://www.eventim.bg/bg/bileti/katatonia-plovdiv-ancient-theatre-563530/event.html?fbclid=IwAR3050Bb2w7xAXx8B_A9F7Dn8ZM1MZ3xk2nC6SxyGX95D4uU7b3Z1t6D4kY

Концерта се осъществяват с подкрепата и партньорството на община Пловдив, организатор е Blue Hills Evens .

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…