За 6 години Пловдивски Културен Институт се наложи като позитивно и модерно място за изкуство и култура, спорт, релакс, социален обмен,  информационно-образователни и благотворителни инициативи, мотивационни и бизнес срещи. Повече от 10 хил. детски класове, над 2 хил. събития, реализирани над 60 изложби и участие в над 50 междукултурни срещи и партньорски проекти са малка част от успехите за кратката история на организацията.

 

В празничния месец февруари Арт Галерия ПКИ представя изложба от избрани творби  от  фонда на Фондация Пловдивски Културен Институт. Експозицията представя общо 16 платна от Зина Жекова, Иван Поповски,  Стефано Поповски, Ваня Бурова, Светлозар Чавдаров, Николай Стайковски, Лили Сотирова, Осман Юсеинов, Мичо Димитров, Йордан Мъжлеков и др. Куратор на изложбата е Илиян Колев.

 

 

В седмицата от 8 до 14 февруари Пловдивски Културен Институт ще отбележи 6 години от своето откриване и с разнообразна програма от спортни и танцови класове за малки и големи. Всеки може да се регистрира за участие в празнична Томбола с много предметни награди, ваучери за покупка на спортни стоки и здравословни храни, образователна и художествена литература, талони за отстъпки, карти за безплатни тренировки и други.  

 

 

Предвид действащите противоепидемични мерки Играта за участие в Томболата ще бъде активна в социалните мрежи Facebook: Пловдивски Културен Институт и Instagram: plovdiv_art_center, а за участие в класовете ще се изисква задължително предварително записване.

 

Пълната програма е видна на ГРАФИК ПКИ

 

Маските за лице и спазване на дистанция от 1,5 м са задължителни.

 

 

1 comment

  • Comment Link online aankoop van isotretinoin zonder recept online aankoop van isotretinoin zonder recept Окт 31, 2023

    Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
    Is it difficult to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast.
    I'm thinking about setting up my own but I'm not sure where to begin. Do you have any points
    or suggestions? Many thanks

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…