People to People International "Smiles" каним на едно по-различно събитие, с фокус любовта към себе си. Ще гостуват психолози, специализиращи в работата с млади хора, от онлайн платформата „Кожа - чувствам се добре“ и вдъхновяващата Ванеса Виденова.


Събитието е с вход свободен и е отворено за всички възрасти в Limacon Event Center на 16 февруари от 15:00 часа. Попълва се предварителна заявка – ТУК

Ще си говорим за самочувствието, как да обичаме себе си, хранителните разстройства, паник атаките, как да се справим с мрачните мисли и да помогнем на близък, а също така и защо е кардинално да се засяга темата за менталното здраве. Ще има възможност да се задават анонимно въпроси на специалистите, а събитието ще завърши с представление, напомнящо ни, че всеки заслужава да носи усещането за красота.


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…