Във вдъхновяващата атмосфера на Литературния салон Spirt & Spirit Христо Карастоянов ще представи своята последна книга "Петият вагон и други истории. Малки романи за из път", тази вечер от 19 часа. Литературен фестивал „Пловдив чете“ и издателство „Жанет 45“ Ви канят сърдечно на литературна среща и дискусия с писателя на 30 май в Клуб „Петното на Роршах“ (ул. „Йоаким Груев 36, Пловдив). 

Неговите творби се отличават със своята пластичност и умение да превъзхождат ограниченията на всяко едно. Те предлагат читателите вълнуващи истории, които се преплитат с ежедневните ни преживявания и се превръщат в истински литературни шедьоври.

Модератор на вечерта ще бъде журналистът Владислав Севов, който ще зададе въпросите и ще създаде атмосфера за разговор и диалог с автора. Присъстващите ще имат възможността да се сближат с Христо Карастоянов и да се потопят в неговия творчески свят.

Събитието е част от Календара на културните събития на град Пловдив за 2023 година и се провежда с подкрепата на Община Пловдив. Организаторите се гордеят да предоставят на публикацията възможността да се срещнат с изключителния литературен талант на Христо Карастоянов и да се насладят на неговите прекрасни произведения.

18 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…