Коледния онлайн книжен панаир провежда издателство Ера до 15 декември

 

Браян Фрийман се завръща с нов наелектризиращ роман „Тъмна звезда“, който светкавично се превръща в бестселър.

 

Лайза Пауър е успешен автор на трилъри, но след поредица от травматични загуби се усамотява в отдалечената си къща, за да лекува своята болка. Самотата ѝ обаче не трае дълго...

 

Една вечер мистериозно момче без име и спомени се появява в дома ѝ. Единственото, което помни са последните няколко часа. Шокиращата му история изненадващо съвпада с откъси от собствения ѝ роман. В името на безопасността на момчето, Лайза решава да разкрие мистерията, но могъщи хора застават на пътя ѝ. Капанът около двамата се затяга все по-бързо. Но дали всичко е такова, каквото изглежда?

 

Умело написана история, която държи читателя извън равновесие до самия шокиращ край.

 

Романите на Браян Фрийман са продадени в 46 държави и преведени на 22 езика. Умението му да изгражда сложни, ангажиращи герои и изпълнени с образи сюжети превръщат всяка негова книга в бестселър.

 

Коледният онлайн панаир, който се организираме в сайта на издателство Ера започна в понеделник и ще продължи до 15 декември.

От ЕРА са подготвили онлайн чат в сайта си, където желаещите ще могат да се запознаят с екипа на издателството, да зададат своите въпроси, да отправят препоръките си или просто да се "отбият", за да си поговорят за книги. Служителите ни ще са на разположение в чата всеки ден между 09:00 и 20:00 ч. по време на панаира.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…