Само за месец първата книга се нарежда в топ 3 на най-слушаните детски аудиозаглавия у нас

 

 

Любимата анимация "Смърфовете" оживява в приложението Storytel, разказана на български от Поли Генова. Емблематичният глас на Поли ни пренася отново в Смърфоград, за да ни накара да се смеем с глас и да си припомним защо толкова обичаме тези малки сини създания и тяхната отзивчивост, толерантност и изобретателност.

 

Само за месец първата книга  "Къде, по смърфовете, се намираме?" се нареди в топ 3 на най-слушаните детски книги, а от днес в приложението може да бъде намерена и част 2 от поредицата - „Смърфовете в Париж“. Третата част от историята за малките сини приятели се нарича „Изгубеното село” и ще излезе на български на 23 ноември.

 

 

Толкова съм щастлива, че именно аз ще разкажа тази модерна класика за любимите ми Смърфове на децата, че и на родителите, които имат желание да си я припомнят! Героите са супер забавни и толкова запомнящи се, че живеят в съзнанието ни от поколения насам. Затова и вярваме, че не само децата, но и възрастните ще се радват заедно на смърфовете и чрез Storytel“, казва певицата Поли Генова, чиито глас е избран да прочете историята на български. Освен нея, сред имената на разказвачи на истории в Storytel вече се нареждат над 100 известни лица от медиите, театъра и киното като Силвия Петкова, Койна Русева, Павел Владимиров, Богдана Трифонова, Параскева Джукелова, Калин Врачански, Явор Бахаров, Юлиан Вергов и други любими български актьори.

 

 

"Наистина сме щастливи да видим историите на Smurfs, адаптирани в аудиокниги от Storytel! Винаги е чудесно да откриваме нови начини за споделяне на ценностите на смърфовете - приятелство, смелост, лоялност" казва Луиз Бусениерс, издател на лицензи и производство в IMPS sa Смърфовете".

 

 

Невероятно популярните смърфове първоначално са създадени в Белгия от Пиер Кълифорд и техните истории са разказани много пъти в различни формати. Между 2011 и 2017 излизат и анимационните филми, базирани на Смърфовете, а сега Storytel Kids пуска три вълнуващи аудио приключения за деца на възраст от шест до девет години.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…