„Пътят към щастието или трънливият път на детето, превръщащо се в зрял човек“ – това е темата, която Респект Рекърдс разглеждат в новата си песен и видеото към нея – „Вселена“. Цветан Николаев – автор на музиката, текста и изпълнител на песента избира да разкаже една по-различна история – колкото лична, толкова близка до всеки един от нас. „Посланието е, че всеки сам рисува живота си. Сблъсъците, несгодите, трудностите са неизменна част от пътя ни. Тук сме, за да грешим и да израстваме чрез грешките си“, пояснява той. Видеото към песента се опитва максимално нагледно да пресъздаде тази идея.

„Още, когато чух първите 30 секунди от парчето, вече имах идеи и исках да работя по него“, споделя режисьорът Вероника Фетфова. „Исках да има по-дълбок сюжет, да дадем повод на хората да се замислят и да ги усмихнем. Какво по-хубаво от това някой да ти напомни, че всички трудности, през които минаваш са най-нормалното нещо на света и само и единствено от теб зависи да нарисуваш друга история. Твоята история. И да имаш смелостта да я изживееш“, допълва тя.

Рисунките във видеото са дело на пловдивския художник Костадин Георгиев и Веко Арт. А целият товар по заснемането и монтажа на клипа е работа на Иво Рашков. „Искрени благодарности към всички актьори, които взеха участие във видеото, адмирации към работата на Иво и Костадин, чийто професионализъм създаде тази магия“, категорични са Цветан и Вероника.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…