Днес от 19:00 ч. на Лятно кино "Орфей“ Пощенска кутия за приказки гостува на Пловдив с тема, посветена на града на тепетата.

Заповядайте на 25 май в Лятно кино "Орфей" на “Голямата хава”. За вас ще четат: Мая Бежанска, Шайбата, Бойко Кръстанов. Ники Илиев, Димитър Калбуров, Вяра Атова, Бориса Сарафова, Деян Каменов, Башар Рахал, Живко Джуранов и Орлин Павлов. Вратите отварят в 19:00 ч. Начало: 20:00 ч. Билети за събитието можете да октриете и в мрежата на Ticketportal Bulgaria и Еventim. Ticketporta: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?id=44604 Еventim. Билетът не гарантира седящо място. Билетът на място и в деня на събитието: 15 лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…