Литературните четения с участието на членове на Дружеството на писателите, които се осъществяват по проекта „Писателите и Пловдив“, вече се превърнаха в традиция. Те са част от културния календар на Община Пловдив, а поредното литературно четене е организирано със съдействието на Народно читалище „Възраждане“.

Събитието ще се проведе на  20 септември 2018 г. от 18 часа в салона на читалището. Публиката ще има възможност да се срещне с 10 пловдивски автори:   Галина Вълчева, Дилиян Манолов, Иван Странджев, Красимира Алексиева, Любка Славова, Миглена Георгиева, Николай Славов, Радка Атанасова-Топалова, Таня Николова, Тильо Тилев.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…