След година отсъствие, четения в Манхатън, Бруклин, Колумбийския университет, Георги Господинов се завръща в България.

Издателство Жанет 45 има удоволствието да ви покани на среща с Георги Господинов и „Всичките наши телa” на премиера в Пловдив в рамките на Литературен фестивал Пловдив Чете 2018. Тази неделя от 19 часа в културното пространство Склад в Тютюневия град, ул „Екзарх Йосиф” 16. С участието на Гергина Кръстева и Манол Пейков.

 Премиерата в София ще се състои на 21 юни, четвъртък, 19 ч. в Младежки театър „Николай Бинев”, бул. „Княз Ал. Дондуков” 8. Модератор Надежда Радулова, чете Малин Кръстев и с участието на още приятели. Организира се от Издателство Жанет 45 в партньорство с Младежки театър „Николай Бинев” четене и разговор с публиката за всичките наши тела и истории.

Тези срещи винаги са събитие и глътка въздух - не пропускайте!

Вход - свободен.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…