За мен е голяма радост да ви поканя на представянето на моята първа книжка: „Приказни истории от три думи“ в град Пловдив, пише Симеонка Илиева – Мони.

Събитието ще се проведе в ресторант "Южен полъх - Полиграфия“ на 25-ти март от 16.00 часа.
Понеже на 25 март празнуваме Благовещение – деня, в който Божията Майка разбира, че е избрана да роди Божия Син Иисус Христос - това събитие ще бъде посветено на майката и на нейната огромна любов.

Ще ви запознаем с главните герои от книгата - малкия Тома и неговата майка. И как те по приказен начин успяват да се справят с всички трудности. Ще полетим с приказката „Полет“, ще разберем как стиснатият Макс се озовал във влака за излишни вещи и колко силна може да бъде любовта на майката.

Приготвили сме много игри и забавления за децата и майките.

Творческо ателие: „Нарисувай най-любимия си момент с мама“ – водеща Светла Божилова.

Конкурс по танци „Мами канят“ – майките ще танцуват с децата си на различни стилове музика. Аплодисментите на публиката ще определят победителите в играта. Предвидили сме награди за победителите.

За всички нас ще пее Василена Караманлиева.
Виктор Костов - цигулка.
Очакват ни и още много интересни изпълнения от талантливи деца.

Водещи на събитието:
Петко Петков
Симеонка Илиева (Мони)

Текстове от книгата ще четат:
Петко Петков
Васил Караманлиев
Симеонка Илиева (Мони)

Специален гост:
Отец Димитър Кирев

Вход: ШИРОКИ УСМИВКИ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…