Най-новото от света на анимационното кино представя програмата на Филмовите нощи във Филипополис. Лятото на 2024 година ни предлага продължения на две от най-култовите и одобрявани от критиката филми от жанра от последните години – поредиците „Аз, проклетникът“ и „Отвътре навън“.

Тази вечер – сряда, 10 юли, може да се насладим на страхотната втора част на „Отвътре навън 2“. Отново ще надникнем в главния пулт за управление на малката Райли, която вече е тийнейджър. С растежа досегашните емоции трябва да направят място за нови, пубертетски – тревожност, скука и други. Филмът събра много положителни оценки и не бива да бъде пропускан – тази вечер от 21:10 часа на лятно кино „Орфей“.

Утре вечер предстои прожекция на „Аз, проклетникът 4“. Най-новата версия на филма за злодея Гру и миньоните – неговите малки жълти партньори гледаме в четвъртък, 11 юли, отново от 21:10 часа. В тази версия Гру, крадецът на Луната, вече е баща с деца, но се изправя срещу злодея Максим Ле Мал, избягал от затвора в търсене на отмъщение.

Цялата програма може да видите на сайта на LUCKY Дом на киното – kinolucky.com. Билетите са на цени от 9 лева и 8 лева – за учащи и пенсионери и могат да се вземат от касите на LUCKY Дом на киното на ул. „Гладстон“ 1 всеки делничен ден след 16 часа и в почивните дни от 10:30 до 21:00 часа, а на каса на лятно кино „Орфей“ след 19:30 часа.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…