След дълъг и изключително успешен фестивален път „Магаре“ ще гостува и на сцената на BeeBop Cafe .

Филмът на Мартин Негрев разказва за особена дилема пред която се изправя пенсионер, живеещ в обезлюдено село, с единствения си другар – магарето. Пастелната пустота, поетичния киноезик, и деликатната тишина ни вдъхновиха да съберем още такива филми с вглъбяващи и наситени с философия теми, в търсене на онази мистериозна и понякога трудна за улавяне граница, разделяща човешкото от нечовешкото. Или иначе казано в търсене на онова нещо, което ни вдъхва сила и ни прави човеци.

„Магаре“ е отличен като най-добър на Златна роза през 2021г.

Селекцията за предстоящата прожекция във BeeBop Cafe на 21.03 е философска и с дълбока тематика. Пълната програма може да витите ТУК. Входът е 8лв, а стартовият час – 19:30ч.

Билети може да се закупят на място, онлайн или в На Тъмно.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…