Комедийният киноуикенд в Пловдив стартира на 9тиюли /петък/с прожекция от 19.00 ч. в LUCKY Дом на киното на испанското заглавие „ДОКАТО СВАТБАТА НЕ НИ РАЗДЕЛИ“.

Филмът проследява забавната история на Марина, която не може да повярва в любовта, след като в детството си е била свидетел как баща й Артуро изневерява на майка й Лурдес. Сега обаче Артуро е успешен сватбен агент в собствената фирма на дъщеря си, в която работят приятелка й Ирене и майка й Лурдес….

Сръбската комедия, част от конкурсната програма на фестивала - „ИСТИНСКА ИСТОРИЯ“ е с прожекция от 21.00 ч. в LUCKY Дом на киното. Актьорът Велко е убеден, че цялата Вселена е срещу него. Постоянно си създава проблеми, но смята, че всъщност виновни за тях са хората около него. Комичните конфликти с приятелите, семейството, колегите и дори случайни хора се задълбочават, докато Велко продължава да чака голямата си роля, за която е убеден, че ще реши всичко веднъж завинаги.

Прогрмата на КЕФФ продължава на открито в Лятно кино Орфей от 21:30 часа когато специалният гост на фестивала Мартин Лишке /Германия/ ще представи своя филм – „КОНЦЕРТЕН ЖИВОТ“, включен в състезателната програма на фестивала. Лейф трябва да изнесе концерт в джаз и блус бара на Лене в Германия. Но преди концерта, той ще се сблъска с цялата палитра от шарени образи, които посещават бара – всеки със своя различен свят, мироглед и съдба. Какво е един бар без своите редовни клиенти? И какво е един човек без любов към музиката?

Проектът Комедиен Европейски Филмов Фестивал е част от програма „Нaследство“ на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Билетите са на цена 8лв и 7лв /за пенсионери и учащи/, а пакет от 5 прожекции струва 35 лв. Могат да бъдат закупени на касата на LUCKY Дом на киното, онлайн на сайтовете ceff.bg и boxoffice.bg и от касата на лятно кино "Орфей".

1 comment

  • Comment Link grup bdsm play bbw grup bdsm play bbw Сеп 16, 2022

    Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun müstehcen görüntüleri ifşa olduğunda kişisel iCloud hesabının 'hack'lendiği söylendi.
    Ama nasıl 'hack'lendiği, şantaj yapılıp yapılmadığı konularında sanatçı cephesinden açıklama gelmedi.

    Bekiroğlu, sadece fotoğrafları paylaşanlar ve kötü yorum yapanlar hakkında konuştu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…