Останалите филми в програмата ще се излъчат при първа подходяща възможност

Любимият кинофестивал София филм фест в Пловдив ще продължи до неделя включително. Във връзка с последните обявени мерки за локдаун от понеделник от Националния оперативен щаб киното ще затвори врати от 22 март. Останалите филми, включени в програмата на София филм фест в Пловдив, ще се излъчат при първа подходяща възможност спрямо ситуацията в страната. Закупените билети ще важат без презаверка.

Филмите до неделя включително ще се излъчват по програма. В общите помещения и залите на киното ще се спазват най-стриктни мерки против разпространение на вируса – редовна дезинфекция, носене на маски от всички посетители.

Тази вечер от 18:30 часа предстои прожекция на „Преди дъжда“ – класически македонски филм от 1994 година, номиниран за Оскар и носител на няколко награди от престижния фестивал във Венеция. В 20:45 часа е грузинско-френският „Начало“ за конфликт между семейства от „Свидетели на Йехова“ и екстремистка група, отличен на фестивалите в Торонто и Сан Себастиан.

До края на седмицата предстоят комедията „Човекът с шапката“, ремастерираната версия на легендарният „Пинк Флойд: Стената“, фаворитът за Оскар на Томас Винтерберг с Мадс Микелсен „Още по едно“, френският „Сузана Андлер“ с Шарлот Генсбур и още много интересни заглавия.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…