В една от най-предизвикателните години за българското образование, “Булсатком” и фондация “Заедно в час” започват съвместна кампания, с която да подкрепят достъпа до качествено образование на всяко дете в страната. 

 

От месец декември, телевизионният оператор ще дарява 50 стотинки от цената на всеки активен месечен пакет “Глобус” за работата на образователната организация. По този начин освен с достъп до висококачествени документални и природонаучни филми и предавания по време на дистанционното обучение, операторът ще даде възможност на своите клиенти да подкрепят работата на “Заедно в час” за подобряване на българското образование. 

 

“Заедно в час” е една от най-утвърдените образователни организации в България, която вече 10 години успешно развива нови учители, подкрепя училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система. 

 

“Ние в Булсатком стоим зад позицията, че равнопоставеният достъп до качествено образование е определящ за успеха на нашите деца и на страната ни като цяло. Затова „Заедно в час“ е фондацията, в която пренасочваме средства, събрани чрез допълнителния пакет с образователно съдържание „Глобус”, споделя Станислав Георгиев, изпълнителен директор на Булсатком.

 

Булсатком е подбрал едни от най-добрите научно-популярни и исторически канали, които в тази комбинация могат да бъдат гледани само в допълнителния пакет “Глобус”. Сред тях са Love Nature HD, Love Nature 4K ULTRA HD (само за IPTV), Travel ХP, The World и H2. Цената му за клиентите на Булсатком е 2 лв. на месец, като една четвърт от тях ще бъде дарявана на “Заедно в час”.

“Вярваме, че в настоящата ситуация с дистанционното обучение е още по-ключово да работим заедно като партньори всички - учители, родители, бизнес, граждански сектор и институции, за да подкрепим учениците да преминат успешно и да осигурим качествено образование на всяко дете. Партньорството с Булсатком ще ни позволи не само да подкрепим повече учители и училища през следващите години, но по неформален начин ще насърчи много ученици да учат у дома по време на дистанционното обучение. Те ще могат да развиват своите знания за планетата, природата и историята на света през каналите, включени в пакета “Глобус”, допълва Траян Траянов, изпълнителен директор на фондация “Заедно в час”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…