Филмът гостува в LUCKY Дом на киното на специални цени на билета от 3 лева

Филмът „Завръщане“ ще гостува в LUCKY Дом на киното от 16-и до 19-и декември, като цената на билета ще бъде само 3 лева. Прожекциите на промоционална цена са специален коледен подарък от създателите на лентата и Пловдив 2019 за всички граждани и гости на града под тепетата.

Един час преди прожекцията на 17-и декември, зрителите ще имат възможността да се срещнат и снимат за спомен с продуцента Ники Илиев, който изпълнява и главна роля във филма.

„Завръщане“ е посветен на Пловдив и е запечатал красиви гледки от ключови места в града. Действието се фокусира върху група приятели, които се срещат за първи път в родния град след 25-годишна раздяла.  Героите се завръщат към спомените за детските мечти, първата любов и истинското приятелство, за да открият, че независимо от промените и разстоянието на времето, някои неща остават завинаги същите.

Продукцията вече е видяна от хиляди зрители у нас. „Завръщане“ обиколи и редица международни киносалони – в Матера, Черна гора, Лондон, а през февруари се отправя към един от най-елитните филмови фестивали по света – Берлинале.

В лентата участва любими български актьори и познати лица от съвременното кино, сред които Башар Рахал, Евелин Костова, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Бойко Кръстанов, Искра Донова и Райна Караянева. Специално участие има и легендата на българското кино Стефан Данаилов.

Началният час на промоционалните прожекциите е понедлник и вторник от 18:30 часа. В сряда от 20:30 часа. А последният ден прожекцията ще се излъчи в 16:45 часа.

Билети може да закупите от касата на LUCKY Дом на киното.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…