След над 3 седмици всяка вечер кино купон под звездите дойде време и за финалната нощ. С извънредна прожекция от 21:10 часа тази вечер екипът на Филмови нощи във Филипополис в своето 21-о издание кани пловдивчани на филма УЮТ. Комедията и първи опит на Камен Донев в пълнометражното кино развълнува духовете и привлече много зрители пред киноекраните.

 

С много смях под открито небе в типичния за Донев стил, със звезден каст – Захари Бахаров, Стефка Янорова, Валентин Танев и други, зрителите няма да останат безразлични.

 

С това българско заглавие се закрива и 21-ото издание на Филмови нощ във Филипополис в годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата. Освен всички актуални кино хитове, през тази година отново под открито небе се насладихме на най-новите късометражни филми за планинарско и екстремно кино на BANFF Festival, а за втори пореден път предложихме и култови филмови класики – този път с „Гладиатор“, „Амадеус“ и „Черна котка, бял котарак“. Екипът очаква пловдивчани и в следващото лято за още много вълшебни кино преживявания под звездите с класически филми и нови заглавия, които да споделите с хората, които обичате.

 

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лв. Продават се на касите на лятно кино „Орфей“ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…