Фотографът Вяра Антонова представя третата си самостоятелна фотоизложба, носеща тематичното име „M.A.S.K“. Тя ще бъде открита днес - 2 ноември в Дом на Културата „Борис Христов“ в Пловдив в 18:30 часа.

 

В заглавието „M.A.S.K“ определено се играе с думите. Авторката прави препратка към значението ѝ – „маска“. Но допълва съкращението с „Me.And.Self.Knowledge.“ , което буквално преведено означава „Аз и себепознанието“.

 

„Една тема за себепознанието. За пропуснатите възможности, вследствие на нашите вътрешни спирачки. Страховете, които сами си създаваме. Това е моята история. Това е и историята на три различни момичета, които слагайки своята маска, улавят целта си. Това не е маска на лицемерието, или маска, зад която да се скрием”, споделя самата Вяра Антонова по повод изложбата си .

 

Проектът "Арт Обектив" ще бъде една пътуваща фотоизложба. С цел да няма струпване, фотографиите ще бъдат изложени в три от кварталите на Пловдив, с цел по-лесен достъп до изкуството.

 

В район Централен, изложбата ще бъде в Дом на Културата "Борис Христов". Втората ще бъде в район Западен. Третата ще бъде в Ж.К. Тракия.

 

Следете събитието за промени в часа и за датите на бъдещите изложби!

 

Експозицията ще бъде изложена до 14.11.2020г.

 

Реализацията на "Арт Обектив", "M.A.S.K." е възможна, благодарение на Национален Фонд Култура.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…