На 3 септември от 18 часа в Зала „2019“ на ул. „Гладстон“ №32 ще се открие традиционната за Културния календар на Община Пловдив изложба "15х5", организирана от Дружеството на пловдивските художници. В нея кураторът Христо Жеков отново събира 15 творци от различни поколения, които ще покажат своята индивидуалност, светоусещане и пластични решения в цвят и форма.

Откриването ще се проведе при спазване на изискванията за отстояние на посетителите един от друг, както за задължително носене на предпазни маски. Изложбата е с вход свободен и може да се разгледа до 30 септември, от вторник до неделя от 10:00 до 18:00 часа.

 

 

Списък на художниците, участващи в изложбата “15х5”:

 

Куратор - Христо Жеков

 

 

Ваня Годжелова

 

Вячеслав Есенков

 

Гроздан Илков - Графа

 

Дияна Папазова

 

Женя Бозукова

 

Жорж Сопаджиев

 

Константин Константинов

 

Мирослав Арабаджиев

 

Никола Певичаров

 

Николай Алексиев - Фокса

 

Петър Чучулигов

 

Пламен Велчев

 

Полина Станчева - Тодорова

 

Христо Жеков

 

Христо Милчев.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…