75 платна на пловдивски художници ще бъдат представени в традиционната изложба на ДПХ „15х5”, която ще се открие на 3 септември в галерия "2019" на ул. "Гладстон". В експозицията кураторът Христо Жеков събира 15 творци, които чрез творбите си ще покажат своята индивидуалност, светоусещане и пластични решения в цвят и форма.

В изданието на „15х5” среща си дават художници от различни поколения, с различни концептуални и естетически виждания, специфични със своите стилови търсения и авторска индивидуалност в областта на изкуството.Всеки от 15-те участва с 5 свои творби, каквато е концепцията на експозицията от години.

При откриването ще бъдат спазени всички необходими противоепидемични мерки.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…