Световно известният хор Мистерията на българските гласове ще открие 33–то издание  на „Празниците на изкуствата „Аполония 2017” с концерт днес, на 26 август, в 20.30 часа на сцената на амфитеатъра в Созопол. Концертът ще бъде излъчен на живо по Българска национална телевизия.

Заедно с песни от дългогодишния си репертоар, хорът ще представи на публиката най-новите си произведения, написани от композитора Петър Дундаков, които са включени в предстоящия нов албум на хора, продуциран от Шуберт Мюзик Пъблишинг с управител Бояна Бункова.

Заедно с хора, на сцената ще се качат и Христина Белева - гъдулка, Петър Миланов - китара, Костадин Генчев - кавал, Стоян Янкулов - Стунжди - перкусии и световният шампион по бийтбокс - Скилър.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…