21 празнични събития очакват малки и големи

Както традицията от последните няколко години повелява, Общински институт „Старинен Пловдив“ организира богата и интересна програма посветена на 1 юни – Международния  ден на детето. Тази година, за първи път проявите ще се провеждат в период от 9 дни – от 27 май до 4 юни, включително. Пловдивчани и гости на града ще имат възможност да посетят общо 21 събития, ориентирани към всички възрасти, и разбира се  най-вече към децата.

Програмата включва изключително разнообразни жанрово прояви като замесване на обреден хляб , плетене на макраме, различни изложби, представлението „Легенди и митове за създаването на Пловдив“, Нарисувай и открий“ , рисуване с къна върху тяло, индийски танци, йога практика , детска работилница за изработване на карвинг свещи, изложба с детски фотографии, представяне на книга, „Нарисувай приказка“ , занаятчийски работилници и други.

На самия 1 юни  в 11:00 часа е откриването на  Детския  панаир на занаятите,  а последната проява в неделя  - 4 юни е „Големия детски концерт“, който е  част от пролетното издание на  VIII МФ „Дни на музиката в Балабанова къща“, с участието на оркестъра и училищния хор на НУМТИ „Добрин Петков на Римския стадион.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…