Print this page

 

Занаятчии пивовари и любители на крафт пивото се събират на едно място, в градска среда

Мащабно бирено събитие ще разпени Пловдив през месец май - „ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“. Фестивалът ще събере на едно място българските занаятчии пивовари и любителите на крафт пивото, което набира все по-голяма популярност в цялата страна през последните няколко години. Фестивалът ще се състои на 20 и 21 май 2017 година в занаятчийския квартал Капана.

„ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ ще посрещне под тепетата най-добрите крафт пивовари в страната, които ще презентират богатство от вкусове. Амбициите на организаторите са да превърнат „ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ в най-големия фестивал на крафт бирата в градска среда. Целта е събитието да стане ежегодно и да се развива във времето. 

Посетителите на „ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ ще могат да посетят 3 обособени зони. В първата от тях, гостите ще могат да се срещнат със собствениците на микропивоварни, които се родиха и развиват собствен бизнес през последните няколко години. Във втората зона ще са разположени т. нар. джипси пивовари – любители и професионалисти, които произвеждат бира в лимитирани количества в чужди пивоварни, а третата зона е специално за всички търговци, които популяризират занаятчийското пиво не само в Пловдив, но и в страната – специализираните магазини за необикновената и различна бира.

Ще можете да опитате и специално създадени за събитието коктейли с крафт пиво, а цялата тази хмелова прелест ще се проведе под открито небе.

Очаквайте още подробности за най-биреното събитие, събиращо крафт пивоварите на едно място, „ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ в официалната страница на фестивала във фейсбук. Заповядайте в Капана на бирата!

„ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ“ е част от Календара на културните събития на община Пловдив за 2017 година.

Следете отблизо информация за събитието тук:

https://www.facebook.com/dvetribiri/

https://www.facebook.com/events/154091411792303/

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…