Print this page

С 10 лекции и тематични работилници, 8 спортни събития на закрито и 7 в открити пространства в неделя в Пловдив продължава фестивалът на здравето. Осмото издание на „Здравей, Здраве“ стартира в събота, а за втория ден организаторите са изпълнили програмата в Дома на културата „Борис Христов“ и в Цар-Симеоновата градина от 10 сутринта до 17,30 след обяд.

Фестивалът привлича хора от цялата страна и всеки може да открие своя интерес и да се забавлява. Пълната програма за деня може да видите ТУК. Ние ви предлагаме да поспортувате на открито в прекрасния парк. Вижте изборът: 

В 10:00 часа започва Тапоут с Мая - Предизивикателна тренировка, която съчетава различни стилове на трениране. Много успешно се бори с изгарянето на мазнините и изграждането на добре оформена и силна мускулатура. Повлиява успешно на метаболизма. Тренировката ще бъде със собствено тегло. Продължителност 60 минути, Пеещи фонтани.

Детска "Да Дао" тренировка стартира час по-късно до Виенския павилион. Още е началото на пролетната ваканция, времето навън е прекрасно и не ви харесва това, че детето не отлепя поглед от екрана на таблета. Значи това събитие е точно за вас, организирано е от спортен клуб по бойни изкуства "Да Дао" и подкепя инициативата на Сдружение "БГ БЪДИ АКТИВЕН" във фестивала. Идеята ни е, с помощта на занимание с бойното изкуство "Да Дао", интересни упражнения и игри, макар и за час, да отделим децата от компютъра и да ги изведем навън. Тренировката е подходяща за напълно начинаещи деца над 5 години. Разбира се, няма да върнем и по-малките, но понякога те имат специфични физиологични потребности, което налага непрекъснат родителски контрол. За нормалното протичане на тренировката е необходимо децата да са с удобни спортни облекла и обувки.

В следобеда Functional Fi7 Army и "Здравей Здраве!" ще ви раздвижат приятно от 14:00 до 15:00 часа. Създателите на Functional Fi7 Army твърдят, че фестивалът е осъществяване на идеята им да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…