С 10 лекции и тематични работилници, 8 спортни събития на закрито и 7 в открити пространства в неделя в Пловдив продължава фестивалът на здравето. Осмото издание на „Здравей, Здраве“ стартира в събота, а за втория ден организаторите са изпълнили програмата в Дома на културата „Борис Христов“ и в Цар-Симеоновата градина от 10 сутринта до 17,30 след обяд.

Фестивалът привлича хора от цялата страна и всеки може да открие своя интерес и да се забавлява. Пълната програма за деня може да видите ТУК. Ние ви предлагаме да поспортувате на открито в прекрасния парк. Вижте изборът: 

В 10:00 часа започва Тапоут с Мая - Предизивикателна тренировка, която съчетава различни стилове на трениране. Много успешно се бори с изгарянето на мазнините и изграждането на добре оформена и силна мускулатура. Повлиява успешно на метаболизма. Тренировката ще бъде със собствено тегло. Продължителност 60 минути, Пеещи фонтани.

Детска "Да Дао" тренировка стартира час по-късно до Виенския павилион. Още е началото на пролетната ваканция, времето навън е прекрасно и не ви харесва това, че детето не отлепя поглед от екрана на таблета. Значи това събитие е точно за вас, организирано е от спортен клуб по бойни изкуства "Да Дао" и подкепя инициативата на Сдружение "БГ БЪДИ АКТИВЕН" във фестивала. Идеята ни е, с помощта на занимание с бойното изкуство "Да Дао", интересни упражнения и игри, макар и за час, да отделим децата от компютъра и да ги изведем навън. Тренировката е подходяща за напълно начинаещи деца над 5 години. Разбира се, няма да върнем и по-малките, но понякога те имат специфични физиологични потребности, което налага непрекъснат родителски контрол. За нормалното протичане на тренировката е необходимо децата да са с удобни спортни облекла и обувки.

В следобеда Functional Fi7 Army и "Здравей Здраве!" ще ви раздвижат приятно от 14:00 до 15:00 часа. Създателите на Functional Fi7 Army твърдят, че фестивалът е осъществяване на идеята им да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…