Music Daze започва в петък. Вижте пълната програма и информация за достъп до фестивала

Този петък, събота и неделя /11,12 и 13 юни/ всички пътища водят към Пловдив, защото в града на тепетата стартира Music Daze – първият летен фестивал в България за 2021 година! Очакват се весели компании и фенове от цяла България, които идват в града, за да изживеят дългоочакваната емоция от фестивална еуфория и музика на живо и да се потопят в любимата атмосфера на Пловдив!

Най-важната новина за всички тях е, че времето в Пловдив ще е слънчево и топло. Прогнозните температури за фестивалните дни са между 25 и 27 градуса, дъжд няма да вали.

Съвсем на финалната права, в програмата на MUSIC DAZE се включва и A.L.E.K.S., той ще открие програмата на 12 юни 2021, събота. A.L.E.K.S. ще представи авторска музика от дебютния си проект "Late Night Thoughts", както и няколко неиздадени парчета.

Ето го и пълният график на фестивала по часове:

11 юни 2021, петък
16.30 часа – отваряне на врати
17.00 часа – K.LINA
18.00 часа – Stop The Schizo
19.30 часа - Nouvelle Vague
21.30 часа – DJ Burak Yeter

12 юни 2021, събота
16.30 часа – отваряне на врати
17.00 часа - A.L.E.K.S
18.00 часа – Krekhaus
19.30 часа - Me and My Devil
21.00 часа - Dub FX feat. Mr Woodnote

13 юни 2021, неделя
16.30 часа – отваряне на врати
17.00 часа – Le'Push
18.00 часа – Innerglow
19.30 часа – Керана и космонавтите
21.00 часа – Ицо Хазарата и Ъпсурт, DJ Cass, Мария Драгнева и балет „Нова“

Билетен център Пловдив (касата пред фонтана на Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“ N 1 работи всеки ден до 18.00 часа.

Касите на хълм Бунарджика отварят всеки фестивален ден в 16.00 часа.

Можете да използвате опцията за онлайн купуване на билети print@home. Не е необходимо да ги разпечатвате, ще могат да се чекират директно през телефон. Билети има и в мрежата на Евентим.

Music Daze ще се проведе на самият връх на хълм Бунарджика. Прилагаме схема на фестивала и входовете за достъп. До тях се стига от пловдивския булевард „Руски“. Достъпа до фестивалната зона ще е само пешеходен, коли няма да се допускат. Полиция ще регулира движението още преди тепето, така че да не стават тапи и задръствания.

От мерки за сигурност, в зоната на фестивала няма да се допускат зрители с бутилки, остри предмети и оръжие. В зоната на Music Daze плащането на билети, храна и напитки  ще става само в брой.

Деца до 9 години ще се допускат без билет, но трябва да се представи попълнена декларация за придружител, можете да се изтегли от този линк. Ще бъде предоставяна и на място, но това ще забави достъпа.

Music Daze се организира от Blue Hills Events. Проектът е част от официалната програма на Пловдив - Европейска столица на културата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…