Print this page
Пъстрите шатри на участниците във фестивала са разположени на Малката Главна. Десетото издание на празника ще продължи в четирите дни от 20-ти до 23-ти август.
 
В усещането за това начало ще ни потопят музикантите, които първи се качиха на сцената “Капана” и сега отново ще бъдат там.
 
 
Има малка промяна в музикалната програма. Марица Брас няма да успеят да участват на фестивала тази година. Вместо тях на 20 август /четвъртък/ ще може да чуете страхотните May & Band.
 
Още една промяна в музикалната програма на фестивала ще се случи и на 22 август /събота/. Le' Push ще може чуете на акустичната ни сцена на улицица "Абаджийска" 21:00, а на тяхно място от 20:00 часа на Kapana Stage ще се качат култувите Jango Ze (Джнаго Зе). Останалата програма на фестивала остава без промяна.
 
Сръчни и оригинални занаятчии, факири на храните и напитките, талантливи художници и фотографи от цялата страна вече са в сърцето на Пловдив, за да се срещнат с ценителите на своя труд и умения.
Уличките и площадчетата на артистичния квартал ви очакват също със своите 31 ателиета на самобитни творци – художници, дизайнери и занаятчии.
 
Събитието е част от Културния Календар на Община Пловдив за 2020 година.
 
Галерия с предложенията на участниците по Малката Главна вижте в Под тепето.

2 comments

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…