Пъстрите шатри на участниците във фестивала са разположени на Малката Главна. Десетото издание на празника ще продължи в четирите дни от 20-ти до 23-ти август.
 
В усещането за това начало ще ни потопят музикантите, които първи се качиха на сцената “Капана” и сега отново ще бъдат там.
 
 
Има малка промяна в музикалната програма. Марица Брас няма да успеят да участват на фестивала тази година. Вместо тях на 20 август /четвъртък/ ще може да чуете страхотните May & Band.
 
Още една промяна в музикалната програма на фестивала ще се случи и на 22 август /събота/. Le' Push ще може чуете на акустичната ни сцена на улицица "Абаджийска" 21:00, а на тяхно място от 20:00 часа на Kapana Stage ще се качат култувите Jango Ze (Джнаго Зе). Останалата програма на фестивала остава без промяна.
 
Сръчни и оригинални занаятчии, факири на храните и напитките, талантливи художници и фотографи от цялата страна вече са в сърцето на Пловдив, за да се срещнат с ценителите на своя труд и умения.
Уличките и площадчетата на артистичния квартал ви очакват също със своите 31 ателиета на самобитни творци – художници, дизайнери и занаятчии.
 
Събитието е част от Културния Календар на Община Пловдив за 2020 година.
 
Галерия с предложенията на участниците по Малката Главна вижте в Под тепето.

2 comments

 • Comment Link Susan Benson Susan Benson Сеп 02, 2020

  Здравейте, Имате ли нужда от заем?
  Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант.

  Имате ли нужда от заем за стартиране на бизнес, завършване на проект, закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. Ако се нуждаете от финансова подкрепа, можете просто да ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или да ни пишете директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор за миг.

  Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да подобрите вашите дългосрочни и краткосрочни финансови цели, защото вашата финансова стабилност е нашата крайна цел.

  Причини, поради които трябва да се свържете с моята компания за заем;
  * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
  * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
  * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението.
  * Гъвкав лихвен процент от 3%.
  * Високи цени на одобрение
  * Получавате шанс да изберете дата на изплащане, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години.
  * Лесно онлайн приложение.
  * Персонализирани насоки и експертиза.
  * Няма скрити такси

  Много хора са изправени пред ненавременни финансови предизвикателства и им е толкова трудно да получат заем от местните банки или други финансови институти поради някои причини.

  Ако наистина се нуждаете от решение на вашите финанси, просто пишете на моята фирма и ние ще ви помогнем със заем. Помогнали сме на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят. Когато кандидатствате при нас, кандидатствате с доверена компания, която се грижи за вашите финансови нужди, нашият най-голям приоритет е вашата финансова стабилност и за вас ще бъдете погрижени през целия процес.

  За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез:
  Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ИЛИ;
  WhatsApp: +447903159998

 • Comment Link Elina Petrova Elina Petrova Авг 24, 2020

  Здравейте,

  как бих могла да намеря автора на артикул- стъклена жаба, мога да приложа снимка, закупувана от Капана преди 2 години?

  Благодаря ви!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…