За откриващият спектакъл се пускат само 350 билета

Видео от зад кулисите на Операта, преди откриването тази вечер

Областният и общинският щаб са на единодушно мнение, че Музикалният фестивал „Opera Open“ ще се проведе според предвидената програма и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Местата за сядане на Античен театър се водят 2400, а за спектакъл се продават само 350 билета, уточниха от Държавна опера-Пловдив.

Директорът на операта доц. Нина Найденова гарантира, че ще бъдат спазени всички указания и заповедта на министъра на здравеопазването по време на фестивала.

Часове преди официалното откриване на OPERA OPEN 2020 тази вечер ви каним зад кулисите на премиерния спектакъл "Вратите на съня" за среща с постановъчния екип, солистите, балета, хора и оркестъра на Опера Пловдив.

Видеото разказва за уникалната концепция на спектакъла, за музикалната програма и мапинг проекциите, за финалните репетиции на участниците на Античния театър и за мерките за опазване здравето на зрители и артисти. Разказва диригентът Диан Чобанов.

 

OPERA OPEN 2020 - ГАЛА ОТКРИВАНЕ на Античния театър, 10 и 11 юли - "ВРАТИТЕ НА СЪНЯ" от 21:15 часа.

ВАЖНО: Зрителите ще са настанени на сцената на Античния театър и в странични сектори А и F при капацитет 50 % от местата. Входът за спектакъла е единствено от страна на Тунела/Митрополията (ЮГ). С цел избягване на струпване на входа, публика ще се допуска един час предварително. Спазват се всички предписани противоепидемични мерки за дезинфекция и дистанция.

Билети на касата на операта, на каса opera open на главната улица, в билетния център и касите на Ивентим и онлайн на eventim.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…