Print this page

Следобедна среща на открито предлага априлското издание на Electric Orpheus, в програмата на Пловдив – Европейска столица на културата.  На 20 април, пред artnewscafe (в пешеходната част на ул. „Отец Паисий“), още от 16:00 часа и с вход свободен, гостите на Пловдив ще могат да усетят типичния за града ритъм на живот, както и да се насладят на две концертни изпълнения и два диджей сета.

Програмата започва с изпълнение на живо на латино-джаз триото Los Aquarius (пиано-бас-барабани) с авторски композиции от Pepe Sanchezz /Светльо Стоилов (пиано) и латино класики. Следват дневната диджей селекция на Tapwater и приятели и второ концертно изпълнение - романтичен поп, смесен с трип-хоп и пост-пънк от хърватката ŠećeЯ. Завършващи са сетовете на Sayulke и Denitza/Good vibes.

Непринудена атмосфера, свободен достъп, богата музикална програма и дневен тип представяне на артистите  - очаква ни един незабравим съботен следобед в Пловдив.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…