Следобедна среща на открито предлага априлското издание на Electric Orpheus, в програмата на Пловдив – Европейска столица на културата.  На 20 април, пред artnewscafe (в пешеходната част на ул. „Отец Паисий“), още от 16:00 часа и с вход свободен, гостите на Пловдив ще могат да усетят типичния за града ритъм на живот, както и да се насладят на две концертни изпълнения и два диджей сета.

Програмата започва с изпълнение на живо на латино-джаз триото Los Aquarius (пиано-бас-барабани) с авторски композиции от Pepe Sanchezz /Светльо Стоилов (пиано) и латино класики. Следват дневната диджей селекция на Tapwater и приятели и второ концертно изпълнение - романтичен поп, смесен с трип-хоп и пост-пънк от хърватката ŠećeЯ. Завършващи са сетовете на Sayulke и Denitza/Good vibes.

Непринудена атмосфера, свободен достъп, богата музикална програма и дневен тип представяне на артистите  - очаква ни един незабравим съботен следобед в Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…