Очаква ни един нов фестивал на науката за деца на 04.11. от 10 ч., 12 ч. и 14 ч. в гр. Пловдив, Лимакон център, бул. Марица 154 А - Космическо шоу за деца.

Поради огромния интерес отново се организира научно мероприятие за деца. В рамките на тези 60 минути, в които децата ще ни посетят ще преживеят нещо ново и вълнуващо. Щура лаборатория и Мобилен планетариум астронет ще зарадват всички любознателни дечица.

Мобилната конструкция на Планетариума може да побере до 25 участника едновременно. А филмите, които децата ще наблюдават се прожектират на 360 градуса и създават усещане за пълно присъствие. Прожекциите са на тема Космос и природа и със сигурност ще впечатлят малките любопитковци.

Всички участници ще имат възможността да наблюдават Научно шоу с течен азот, ще хапнат вкусна изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите.

Всяко дете ще получи научен подарък, който може да си вземе вкъщи.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…