Къща за музикални вълшебства „Дивизи“ кани всички малки и големи любители на Музиката да се включат в “Музикални вълшебства на хълма“ на 2 септември – неделя от 11 ч на поляната на Младежки хълм- в рамките на фестивала Shake That Хълм .

За децата под 3 г и техните родители сме приготвили „Музика за мъници“ със Снежана Илинова и Стела Консулова. На по- големите деца предлагаме да чуят нашия „Детски вълшебен концерт“ , в края на който ще могат да се опитат да свирят на пиано, цигулка, ударни инструменти, блокфлейта. За всички сръчни деца и родители накрая е нашата „Вълшебна еко работилница“, в която заедно ще изработим детски инструменти от рециклирани материали.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…