Първият по рода си фестивал за настолни игри в Пловдив – Board With Me! ще се проведе на 21 и 22 април.  Двудневен маратон е отворен безплатно за всички ентусиасти и се организира от Младежко сдружение за мир и развитие на Балканите, Rise of Dice – обществото за настолни игри и клуб за настолни игри „Айляшката Задруга“.

Фестивалът се организира за пръв път в града под тепетата, като целта е да се превърне в ежегодно събитие. Board With Me! ще се проведе в „Пловдивски културен институт” и е подходящ за всякакъв тип хора, без ограничения за възраст, пол и интереси.

Замислена е програма с множество различни събития- лекции, дискусии, турнири, изложение и представяне на настолни игри за всички. В изложението ще вземат участие много вносители,  дистрибутори и създатели на настолни игри, както и клубове за настолни игри от цялата страна.

На място ще могат да се играят много различни и разнообразни игри. Всеки може да се, защото на място ще има обяснения за правилата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…