„Закриваме 6-ти и последен сезон на Spectrum Music Lab в Stage-51. Благодарим на всички, които взеха участие и посетиха нашия неделен китарен уъркшоп през последните 6 години. Благодарим и на нашите домакини от Stage-51 за подкрепата и съпорта. За нас беше истинско удоволствие да свирим, споделяме идеи, тестваме апаратури, представяме китари и да се радваме на музиката заедно с Вас!“ Това написаха организаторите в социалната мрежа.

Spectrum Music Lab е проект на китаристите Светлин Стайков, Атанас Шишков и Милен Димитров. Hа пулта - Aram Tate. Свирят авторска музика, кавъри както и джем тракове. Входът е свободен.

Проектът ще продължи да съществува като формат и те се надяват наесен да възобновят с нови сили неделните сешъни.  Часът и мястото на новите срещи ще бъде анонсиран допълнително.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…