Тази събота - 20 април, точно в 21:00 ще отвори врати клуб "Мармалад" за да се проведе Вечер на Вицовете , но вече с новото си име Виц Дуели. Вземете приятели под мишница и компанията ви ще бъде порядъчно почерпена с хумор.

Какво ти се прави събота вечер? Искаш ли да спечелиш каса бира? Мислиш ли, че си Душата на Компанията? Мъжете или жените – кои са по-добрите разказвачи на вицове?

Все въпроси, на които ще намерим отговор на 20 април ,заедно с Илия Виделинов и Даниел Пеев - Дънди на втория по рода си Виц дуел.

Каним те да се включиш в популярната форма 1 vs. 1. Разбира се, квалитетното ни и безпристрастно жури ще реши кой е майсторът на вица и кой ще грабне първата ни награда – “Душата на Компанията“ + каса бира! За всеки участник ще има утешителна награда – по 1 студена бира.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…