Всички са поканени

Спомняте ли си какво сте правили преди 10 години? Е, ние си спомняме! Отворихме бар и го нарекохме Bar Fabric и започнахме да градим барчето, където винаги можеш да изпиеш едно или няколко питиета и да се забавляваш независимо кой ден е или колко е часът. И да, това е същото място, където си се смял и си празнувал без повод и си изпивал хиляда хиляди шота. Същото барче, където си се напивал като за последно, за първи път, докато много артисти правеха първи стъпки в изкуството. Да, същото барче, където си давил мъката с шотове и си намерил надежда. Да, това беше същият бар, пред който цъкаше нервно на звънеца и се надяваше да те пуснат. И да, пак там, където си осъмвал след поредната табла Руска Закуска и си се чудил защо лампите светват и пускат Pink Floyd. И така, след години на безкрайно забавление, хубави емоции и преживявания, 500 сигнала за шум от един адрес, без констатирано нарушение, ни ограничиха да се забавляваме до 12 часа.Това, разбира се, в никакъв случай не ни спря да се събираме и да прекарваме хубави моменти заедно, дори се ъпгрейднахме с Крафт Биричка, която допринася за по-вкусното настроение в бара. На 30.12.2018 г. нашето любимо място става на завидните 10 години и всички са поканени. Празникът ще започне в 16 часа във "Bar Fabric" и ще продължим до 12 часа. Афтърпартито ще е при нашето малко братче "No Sense".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…