Northern Impact е концепция създадена и установена в Трондхайм - фокусирана върху тек-хаус и техно музика. Целта на бранда е да организира ежемесечни партита в различни краища на Скандинавия, както и да създаде връзка между парти общностите на България и Норвегия, като на всеки три месеца презентира артисти от двете страни на разменено гостуване. За нас е чест да Ви поканим на нашето първо събитие в България - Northern Impact в Club VOID от 23 часа.

Артисти: Faia *Femmes Fatales Oslo / Elefant - KulturKartellet  Откакто започва да се занимава с музика през 2009 година тя е търсена DJ и клуб промоутър. Faia има участия в повечето клубове в Осло, в големите градове на Норвегия, както и в клубове из цяла Европа. През 2015 г. тя е поканена за първото си парти в Берлин в главната зала на един от най-яките подземни клубове - Rummels Bucht. През 2016 г. се изявява и в известния House & Techno клуб Culture Box в Копенхаген, а през 2017 в Burning Man Week, Стокхолм. В Осло тя има 5-годишно пребиваване в техно бункера The Villa като резидентка, с дългогодишната концепция "Femmes Fatales", където представя норвежки и международни женски DJ's. "Femmes Fatales" бе преместена в новооткрития клуб Elefant - Kulturkartellet през 2017 г., където тя има и концепцията "Deep Fridays" в сътрудничество със Small Records и Thomas Skjærstad. Тя участва в "Musikkfest Oslo" в продължение на няколко години на различни сцени с електронна музика. Тази дама е споделяла пултове с много известни диджеи и продуценти като: Djuma Soundsystem, Oxia, Attaboy, Nastia, BeSvendsen, Guy J, Pig & Dan, Luigi Rocca, Kruse & Nuernberg, Miss Sunshine, Turmspringer и други. Любимите и жанрове са deep-tech, tech-house, minimal techno и techno.

С участието си във VOID Club ще запише името си в историята като първият норвежки артист пускал някога електронна музика в Пловдив. Очаквайте много вълнуващи бас линии и страхотна атмосфера, когато Faia е зад пулта!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…