Бирен магьосник гостува в Котка и Мишка

Вечерта в бирения бар в квартал Капана е многообещаваща. Ще можете да се насладите на наливен както и прясно бутилиран Hills в компанията на главния пивовар на Hills Bee Wolfgang Trautner.
Освен да се запознаете с него и да изпиете по няколко бири заедно, ще научите за процеса и направата на Hills Beer от първа ръка. На 25-ти януари Wolfgang, който създава рецептите, селектира съставките и следи за високото качество на пивото ще сподели с ценителите за ценните неща в бирата и това, което го кара да я създава с любов.  

Волфганг Траутнер, който е работил на много места по света, има и собствена пивоварна, а същевременно с удоволствие оказва помощ на ентусиасти, които са решили да се включат в подобно похвално начинание.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…