Даровете на земята ни поднасят осмото издание на фестивала „Здравей, Здраве“

Категория
Фестивали
Дата
2017-04-08 00:00
Място
Дом на културата “Борис Христов”

Фестивалът в Пловдив ще се проведе на 8-ми и 9-ти април

Предвидени са занятия както за възрастни, така и за деца - лекции, практики, медитации, спорт, движение

По-богата от всякога е програмата на фестивал “Здравей, Здраве” тази година в Пловдив. Осмото издание на здравословната общност на България впечатлява с присъствието на над 100 лектора с теми, обединени около мотото “Даровете на Земята”. 

Под едно крило са събрани лекари за холистична медицина като д-р Иван Джеджев с тема за хомеопатия, д-р Зоя Георгиева с тема по хранене, д-р Румен Стоилов с тема, свързана с хармонията на елементите и изследователи като Вълко Чобанов, Тошко Тодоров, Пламен Златинов. Темите са композинари в панели, като например панел музика и ритъм, тяло и дух, биодинамично земеделие, има думата науката. 

Акценти в програмата са чистотата на въздуха, влиянието на духовното здраве върху общата енергетика на организма, поддръжка на здравето с природни средства, здраве за бременни, здраве за очите, изчистване на организма, силата на подправките и много други. Предвидени са занятия както за възрастни, така и за деца - лекции, практики, медитации, спорт, движение. Всичко това в два дни с вход свободен за граждани и гости на града. 

Фестивалът ще се проведе на 8-ми и 9-ти април, събота и неделя, в дома на културата “Борис Христов” на три етажа, в зали и фоайета ще се проведе знаковото осмо издание на Пловдивската инициатива за здраве, хармония и единство на Природа, Дух и Човек. Спортните прояви са на закрито в дома и на открито в Градската градина до пеещите фонтани и до Виенския павилион. 

Предвидено е изложение и на производители на здравословни продукти. В подробности програмата можете да видите на сайта на организаторите www.zdraveozdrave.org и на фейсбук страницата.

 
 

Всички Дати

  • от 2017-04-08 00:00 до 2017-04-09 00:00
    Събота & Неделя
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…