Капана фест идва!

Категория
Фестивали
Дата
2017-06-02 10:00 - 2017-06-04 23:00
Място
Квартал "Капана"

 

Лятото наближава, а с него и датите 02,03 и 04 Юни, в които ще се проведе 5-то издание на КАПАНА ФЕСТ, едно от най-колоритните събития на Пловдив, традиционно разположено в сърцето на творческия квартал на града! 

Това лято картата на активностите в "Капана" продължава да се разширява и отново многочислената публиката ще се радва на музика, спортни активности, ключовите за КАПАНА ФЕСТ базар с автентични произведения от различни автори и ателиета и базар за био храни, уъркшопове, кино и разбира се още много изкуство.

Капана отново ще звучи, твори, забавлява, пазарува, танцува и спортува.

Хайде с нас !

Ето какви ви очаква това лято: 

^МУЗИКАТА^

На нашите музикални сцени ще се качат както култови български изпълнители, така и международни банди, които гарантират неочаквани музикални преживявания. 

За музикалната селекция се погрижиха Onstage Sessions (onstage.io).

Очаквайте съвсем скоро и всички имена в концертната ни програма!

^ПРОМО-ЗОНА^

Предоставяме площад "Широкото" като арена, на която нашите главни спонсори имат пълната свобода да представят по възможно най-атрактивния начин своите брандове. 

Очакваме изненади! 

^ХЕНДМЕЙД БАЗАР^

За това издание на събитието заповядайте в началото на ул "Златарска" (отстрани на Халите), в квартал Капана, Пловдив, където за вас сме подбрали много нови, интересни и разнообразни автори и техните продукти. Ще откриете прекрасни подаръци за вас и вашите близки и любими хора.

^БАЗАР ХРАНИ^

Заповядайте в началото на ул. "Георги Бенковски", в квартал Капана, Пловдив на нашия Базар Храни, където ще откриете чудесни, сладки, солени и всякакви вкусотии, които ще ви вдъхновят да угодите на себе си и вашите близки ;)

^УЪРКШОП^

На ул. „Абаджийска“ ще откриете зоната на различни уършопи, от които едни ще ви забавляват , а други ще разкрият пред вас тайната на иработката на уникални продукти.

 
 

Всички Дати

  • от 2017-06-02 10:00 до 2017-06-04 23:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…