Ще изпием "Великденско вино" в театъра

Категория
Театър
Дата
2017-04-06 19:00
Място
Драматичен театър Пловдив, Zoom зона

УЧАСТВАТ - Христо Пъдев , Троян Гогов

режисьор - Никола Стоянов

сценография и костюми - Теодор Киряков

музика - Стефан Вълдобрев

фотограф - Георги Вачев

плакат - Георги Вачев и Явор Димитров

Пиесата се поставя от познатият млад актьор Никола Стоянов. Да, в момента той учи режисура в НАТФИЗ и това е неговият проект. На сцената ще излязат Христо Пъдев, който ще играе поп Кръстьо, а Троян Гогов ще влезе в образа на глухонемия, а сценографът е Теодор Киряков. 

Постановката разглежда едни от най-важните въпроси за човека и човешкия живот, засяга темата за трудните избори и изборът на всеки що за личност да бъде. Това е проект, който се прави от младите хора – свободни, чисти, без тежки биографии, тези, на които тепърва им предстои да правят трудни избори и да поемат бъдещето на изкуството у нас. Интересен факт е, че поп Кръстьо за пръв път ще бъде изигран от млад актьор. Христо Пъдев е едва на 32 години, но с радост е приел предизвикателството.

06.04.2017

Начало: 19:00 часа

Драматичен театър Пловдив, Zoom зона

 
 

Всички Дати

  • 2017-04-06 19:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…