Three Days Grace забиват в Пловдив

Категория
Фестивали
Дата
2017-07-01 20:00
Място
Гребна база Пловдив

Световноизвестната алтернатив-рок банда се включва към Hills of Rock 2017

Поредният хедлайнер, който ще разтресе земята под себе си на фестивала Hills of Rock стана ясен. Това са канадците от Three Days Grace, които ще съберат феновете на по-тежката музика и ще подлудят публиката три поредни дни, заедно с Guano Apes и Evanescence.

Информацията бе потвърдена официално от организаторите само преди час, а вече стотици фенове на бандата бързат да си купят билети за фестивала в Пловдив, който ще се проведе между 30 юни и 1 юли. Сайтовете за онлайн билети вече са пренатоварени, така че не се тревожете ако ви се наложи да изчакате няколко минути, за да се сдобиете с желания пропуск. 

Three Days Grace ще забият на 1 юли, а билетите все още са на цена от 80 лева, като на 18 април цената скача на 90 лева. Бандата ще свири на закриването на рок фестивала, веднага след Guano Apes.

Онлайн билети можете да намерите в мрежата на eventim.bg и ticketpro.bg

 
 

Всички Дати

  • 2017-07-01 20:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…