Група Bloodrush ще изненада пловдивската публика с акустичен клубен лайв

Категория
Клубове
Дата
2017-04-22 21:00
Място
„Петното на Роршах” /Post-Culture Stage/

Въпреки, че са все още тийнейджъри,  Bloodrush имат зад гърба си издаден албум, редица клубни  участия и изяви на различни сцени и фестивали

С радост ви съобщаваме, че след успешните клубни  участия в родния Добрич и в Бургас, на 22 април група Bloodrush ще зарадва феновете на рока и в Пловдив, с акустичен концерт в клуб „Петното на Роршах” /Post-Culture Stage/. Момчетата ще излязат на сцената в 21:00 ч., и обещават емоционален, въздействащ и музикантски лайв, който ще ви потопи в една по-специална и задушевна атмосфера. Ще усетите това леко интимно изживяване, което се създава именно на тези концерти.

Преди няколко месеца Косьо, Марто и Мариян препълниха клуба и показаха на пловдивската публика какво могат. Ако сте пропуснали да ги чуете тогава, сега ви се отдава още една възможност! 

Въпреки, че са все още тийнейджъри,  Bloodrush имат зад гърба си издаден албум, редица клубни  участия и изяви на различни сцени и фестивали. Косьо, Марто и Мариян от Добрич могат да се похвалят и с победа в „Голямото Rock Междучасие”. Те са талантливи, интелигентни и целенасочени млади хора, изпълнени с мечти, надежди и очаквания, грабещи с пълни шепи от възможностите, които животът им предлага. Имат леко небрежно и естествено поведение, говорещо „Хей, ние сме рок музиканти и искаме просто да свирим и да се забавляваме!” Те са от това поколение, свободни по дух, търсещи и любопитни младежи, които следват собствения си път и определено знаят какво искат. 

https://www.youtube.com/watch?v=WPwq63nLoZk

https://www.youtube.com/watch?v=lKl8_CHa7HA

https://www.youtube.com/watch?v=XCdODvysn30

 
 

Всички Дати

  • 2017-04-22 21:00
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…