НАТФИЗ защитава авторитета на българското висше образование

Категория
Събития
Дата
2017-04-27 16:45
Място
Държавен куклен театър – ПловдивЗапочва превантивна кампания срещу интелектуалната емиграция на младите българи „Учи в България, завладей света!“ организирана от Национална академия за театрално и филмово изкуство.  

Водена от убеждението, че състоянието на образованието и културата днес, е индикация за състоянието на икономиката и бизнеса утре, НАТФИЗ потърси общественото съучастие на проблема с интелектуалната миграция, още през 2016 г. с пилотното издание на кампанията „Учи в България, завладей света!“. Студентите и преподавателите на Академията посетиха 12 градове на страната, за да защитят авторитета на българското висше образование. Гражданският интерес и подкрепа, станаха основание за развитието на кампанията. 

На 27 април в Държавен куклен театър – Пловдив, младите жители на града, ще имат възможност да оценят резултатите от четиригодишното образование в НАТФИЗ, като видят спектакъла на абсолвентите „Актьорство за куклен театър“ на проф. Боньо Лунгов – „Море от фантазия“. На 27 април от 16.45 ч. при „Вход свободен!“ ще се проведе консултативна среща с водещи преподаватели на Академията, които лично ще запознаят гостите със специалностите, условията на европейска мобилност, подготовката и реда за кандидатстване през учебната 2017/2018 година. Предвидени са прожекции на студентско кино. Участниците в срещата ще получат безплатни  кандидатстудентски материали, Кандидатстудентски справочници и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на кандидатстудентските групови консултации в София (през юни и август). 

За началния игрален час на „Море от фантазия“ следете сайта на Държавен куклен театър – Пловдив.

 
 

Всички Дати

  • 2017-04-27 16:45
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…